MARIA NILSSON-ÖST

Legitimerad veterinär

Jag är stolt ägare av denna trevliga klinik sedan sommaren 2017, men jag har jobbat här till och från i många år. Blev färdig veterinär 1993 och har mestadels jobbat med smådjur. Under många år har jag även jobbat som bakteriolog och veterinärmedicinsk expert på bakteriologen Statens Veterinärmedicinska Anstalt. Jag älskar att möta människor och jag älskar alla djur, inget djur och ingen av deras åkommor är för obetydliga för mig. Jag har 2 vuxna döttrar. På fritiden rider jag gärna en tur i skogen på islandshästens mjuka rygg, kopplar av med en deckare eller promenerar i skogen med mina 3 små hundar Pipen, Charlie och Spell. I mitt hem bor även 2 katten Lulle och Dolly och en guldhamster.

LINE ROSCHAT

Legitimerad djursjukvårdare

Jag är anställd på Djurdoktorn i Sommaro sedan i sommaren 2017, då veterinär Mia övertog Djurdoktorn från vårt familjeföretag. Innan dess har jag arbetat 20 år på samma veterinärklinik.
Jag är utbildad legitimerad djursjukvårdare och tar hand om dig och ditt djur i alla lägen. Min hund Tulla, en liten chihuahua, finns med på kliniken för det mesta.

STINA BJÖRKLUND

Veterinär

Jag tog min veterinärexamen 2014, och har sedan dess arbetat med smådjur.
Den lilla kliniken med uttalad personlig prägel är mitt arbetsfält!
Jag har egna husdjur hemma, nämligen två katter.
Jag gör alltid mitt bästa för att ta hand om dig och ditt djur så att det passar Er så gott det går.

EBBA RODHE

Etolog och djurvårdare

Jag är utbildad etolog, det betyder att jag har studerat biologi med etologi som huvudområde i tre år på universitetsnivå. Har ni frågor eller funderingar kring era djurs beteende eller behöver råd och stöd då ni stöter på problem är det mig ni vänder er till. Jag brinner för stressade, rädda, blyga eller missförstådda djur och är framför allt kunnig inom katt- och hundbeteende. Jag bor i Uppsala sedan tre år tillsammans med min sambo, hunden Cléo och katten Måns.

ANNELI PETTERSON

Djurvårdare

Jag är en glad och social bondtjej som älskar djur.Jag började med att jobba med mjölkkor i 15 år. Sedan 2006 har jag jobbat på smådjursklinik och sedan 2007 har jag assisterat Mia Nilsson-Öst.
Jag har ett stort intresse för hundar och jakt. Jag  bedriver en uppfödning i mindre skala av Golden retriver av arbetande typ. Bor gör jag i Husby-Långhundra tillsammans med min man, våra 3 pojkar och 2 hundar.